Werksfeer verhogen...?

Geef je bureaustoel

een positieve draai!

Zit jij lekker...

in je vel?

De laatste...

druppel?

Adviezen voor je Kiezen

Karin Hosmus is door Victor Chevallier gevraagd om mee te werken aan “Adviezen voor je Kiezen.” Dit initiatief, een Talkradio programma van Praatkast.nl gaat in op vragen op het gebied van werk, gezondheid en functioneren.

Een mooi podium voor Karin om in te gaan op zaken die zij in haar dagelijkse werk als bedrijfsarts en extern vertrouwenspersoon tegenkomt en dus hoefde ze niet lang na te denken toen Victor haar benaderde. Samen geven ze je de beste adviezen, om zelf te kiezen. Serieus of ludiek. Aan jou om te bepalen welke van die twee het is.

Victor Chevallier is elke dag actief in het bedrijfsleven als trainer, coach, mediator en consultant. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter Praatkast.nl, waar hij Helden in hun vakgebied interviewt. Met vijfendertig jaar ervaring vraagt Victor door waar anderen stoppen. De eer om als eerste geïnterviewd te worden viel destijds ook Karin ten deel: Nu is later.

Adviezen voor je Kiezen

Nu dus Adviezen voor je Kiezen. Hier zijn inmiddels al enkele afleveringen opgenomen. De eerste paar blogs gaan over thema’s zoals ‘Wat doe je allemaal als trainer en mediator?’, ‘Wat doet een bedrijfsarts of een vertrouwenspersoon?’. De bedoeling is om je op een prettige manier kennis te laten maken met ons vak en tegelijkertijd vragen te beantwoorden als je problemen ervaart privé of op je werk, in welke vorm dan ook. Dit kan dus gaan om medische of organisatorische problemen, actuele arbeidsomstandigheden, maar ook over privésituaties.

In de eerste aflevering stellen “coach Victor en dokter Karin” zich voor. Ze gaan in deze reeks antwoord geven op vragen die je anders nooit gesteld zou hebben. Voor het gemak vind je hieronder de eerste aflevering. Deze en andere afleveringen zijn ook te beluisteren via SpotifyYouTube en Stitcher.

Adviezen voor je Kiezen – Spotify

Via LinkedIn en Facebook delen we met regelmaat een aflevering, voor meer Adviezen voor je Kiezen!


Erkend opleider bedrijfsgeneeskunde

De Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) heeft in september 2019 besloten erkenning van de opleiding bedrijfsgeneeskunde aan Hosmus Synergie B.V. te verlenen.

“Wij zijn ontzettend trots en blij met het feit dat de RGS besloten heeft ons erkenning te verlenen van de opleiding bedrijfsgeneeskunde.” aldus Karin Hosmus. “Hierdoor kunnen we nu zelfstandig een basisarts opleiden tot geregistreerd bedrijfsarts binnen Hosmus Synergie.”

Heb je interesse of ken je iemand, laat het ons weten!!! Meer informatie over de openstaande vacature staat op onze website.


Podcast 1: Nu is later


Nieuwe website

De website van Hosmus Synergie was aan vervanging toe, tijd voor iets nieuws. Trots heten we u van harte welkom op onze vernieuwde website! Naast de informatie die u van ons gewend bent te vinden op de website hebben we ervoor gezorgd dat u het ook handig kan vinden.

Dank aan het team wat ons aan het denken heeft gezet, bestookt heeft met vragen en alles te samen in een nieuw jasje heeft gestoken!