Werksfeer verhogen...?

Geef je bureaustoel

een positieve draai!

Zit jij lekker...

in je vel?

De laatste...

druppel?

Arjen Hoitsma

Ik ben Arjen Hoitsma, geregistreerd bedrijfsarts.

Mijn studie geneeskunde heb ik in Nijmegen gedaan. Na mijn studie heb ik enkele jaren in het Radboud ziekenhuis gewerkt om in 2010 de overstap te maken naar de bedrijfsgeneeskunde.

Mijn specialisatie bedrijfsgeneeskunde heb ik aan het SGBO in Nijmegen in juni 2014 afgerond.
In eerste instantie heb ik gewerkt bij een arbodienst in Nijmegen en in oktober 2013 heb ik met veel plezier de overstap gemaakt naar Hosmus Synergie.

Waarom ben ik bedrijfsarts geworden?

Werk is een groot en zeer belangrijk onderdeel in het leven van mensen. Wanneer mensen ziek worden en daardoor arbeidsongeschikt, valt dit onderdeel dus weg. Ik help deze personen zo snel mogelijk, op een adequate en duurzame wijze terug in het werk. Dat is een prachtig onderdeel van mijn werk. Het werk als bedrijfsarts bestaat uit nog veel meer aspecten en juist deze veelzijdigheid trekt mij in het vak aan.

BIG-register

Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is een wettelijk, online en openbaar register. Alleen wie in het BIG-register staat, mag een beschermde beroepstitel voeren en mag de bij het beroep horende voorbehouden handelingen zelfstandig uitvoeren. Iedereen kan het register raadplegen via de website van het ministerie van VWS. Arjen Hoitsma staat geregistreerd onder nummer:  49908725801.

terug naar het team

arjen hoitsma hosmus synergie